Pyetsor për etikën në kontabilitet

https://docs.google.com/a/ubt.edu.al/forms/d/1Zt-hiRznA2DoWkp6ePLWiX8CPHnULw2Neim4z0dqdbo/viewform

Përshëndetje të nderuar kolegë. Jam duke bërë një studim për kontabilitetin dhe etikën në kontabilitet. Për këtë kam pregatitur një pyetsor në linkun e mësipërm. Ju jam shumë mirnjohës për plotësimin dhe dërgimin e linkut të plotësuar. Klikimi tek kuadrati [Invio] e dërgon materialin automatikisht në serverin qëndrorë pa veprime shtesë. Faleminderit.

Shënim Ky link ku eshte ndertuar pyetesori është i lidhur me qëndrën informatike. Si i till mjafton të plotësohet dhe ti jepet komanda në fund [Invia]. Pyetsori shkonë automatikisht në server por nuk mbanë në memorje burimin e informacionit , vetëm shkarkon ngarkesën e marrë gjatë plotësimit nga ekonomisti. Ju lutem plotësoni përgjigjen për çdo pyetje. Në kuadratin menjëherë pas sejcilit nga tre skenarët vendosni vetëm një pikë. Mos vendosja e pikës nuk lejon nisjen e pyetsorit. Flm.

Kontabilist i Miratuar
Ariet Malaj

.....................................................................................

Te nderuar Kolege,
Ne daten 27 Maj 2015 Bordi i Keshillit Kombetar te Kontabilitetit publikoi ne faqen e internetit te KKK nje draft te SKK per OJF.

Kete draft do te mund ta gjeni ne kete  link:


Afati i mbylljes se komenteve per kete draft do te jete data
10 Korrik 2015.

Komentet tuaja mund t'i paraqesni ne adresen e e-mailit te KKK

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .


Presim komentet tuaja!

Pune te mbare stafi i KKK

 

Për Shoqatën “Kontabël i Miratuar”

Ariet Malaj

 

 
World's Top Web Hosting providers awarded and reviewed. Find a reliable green hosting service, read greengeeks review
Kerko
Ora
Anketa
Si ju duket faqja?