Categories
Njoftime nga KM

Publikim i listave Kontabël i Miratuar, Individ dhe Shoqëri Profesionale

Categories
Njoftime nga KM

Njoftim për Publikimin e Programit të Trajnimeve për Standardet e Kontabilitetit (SKK dhe SNK)

Categories
Njoftime nga KM

Kërkohet Financiere,

Categories
Njoftime nga KM

Njoftim për anëtarët e Shoqatës KM

Categories
Njoftime nga KM

Trajnim për kualifikimin e vijueshëm nga SHKM

Categories
Njoftime nga KM

NJOFTIM PËR FILLIMIN E SESIONIT TE TRAJNIMEVE PËR SKK/SNK