Categories
Njoftime nga KM

Kërkohet Financiere,

Kërkohet Financiere!

Kerkohet financiere me kohe te plote.

Kandidatja duhet te plotesoje keto kritere:

-Te jete diplomuar ne programin Finance Kontabilitet

-Te njoh mire programet Alpha dhe Financa 5

-Te kete mbi 2 vite eksperience pune.

-Gjuhet e huaja dhe kualifikime te tjera profesionale perbejne avantash

Kandidatet e interesuar te dergojne CV deri ne date 21 shtator 2019 ne adresen elektronike info@kub.edu.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *